LICHAAMSVERZORGING


Verschillende lichaamsverzorging producten met honing als basis.

De huid is een gevoelig en het grootste menselijk orgaan. De huid reageert op ons drukke en stressvolle leven. Het is daarom belangrijk goed voor je huid te zorgen. De Geurentuin biedt producten die de huid de aandacht geven die zij verdient. De heerlijke geuren en zachte structuren zorgen daarnaast voor een echt wellness gevoel, zodat jij heerlijk kan ontspannen.FEDERICO MAHORA VERZORGINGSLIJNEN

De GeurenTuin beschikt over diverse verzorgingslijnen van Federico Mahora met specifieke, hoogwaardige ingrediënten.

Aloë Vera

De Aloë Vera-plant staat bekend om zijn heldere gel die tevoorschijn komt als je een van de bladen doormidden snijdt. Het is een krachtig en intensief verzorgend ingrediënt dat in de oudheid al werd gebruikt als verkoelend middel bij zonnebrand, schaafwonden en andere huidaandoeningen. Deze verzorgingslijn bestaat uit verschillende gezichtsverzorgingsproducten, een intieme wash en multifunctionele gel, die voor 99% bestaat uit pure Aloë Vera gel. Het is te gebruiken als aftersun, face serum, bodylotion, aftershave, haarmasker of als voet- of handemulsie. 

Complete Care

Zoals de naam al zegt geven deze producten je complete lichaamsverzorging. Van een heerlijke showergel tot diverse soorten shampoo, gezichtscrème, een zachte verzorgende bodylotion, voet- en handverzorging en zelfs tandverzorging. En dat alles voor een zeer aangename prijs.

Fontainavie

Een luxere lijn die zorgt voor een stevige, strakke en goed verzorgde huid. Dit is onze geteste formule voor de eeuwige jeugd. 

Geparfumeerde Cosmetica

Elk product van deze lijn heeft een unieke geur die harmonieus integreert met de meest populaire Pure en Pure Royal parfums. In deze verzorgingslijn vind je soap bars, bodylotions, shower gels, body mists, body sprays en deodorants. Verschillende geuren voor zowel dames als heren. 

Gold Regenesis

De lijn die huidveroudering tegen gaat. Deze anti-aging verzorgingslijn laat je rimpels verminderen en gaat de vorming van nieuwe rimpels tegen. Je huid ziet er jonger, energieker en steviger uit. 

Hello Honey

    In deze lijn is honing de basis, het perfecte ingrediënt voor de droge en vochtarme huid. Het voedt de huid en maakt haar steviger en elastischer. Hiervan vind je een body wash, een body scrub en body pudding. Een heerlijke, natuurlijke verzorgingslijn.      SHAMPOOBARS 

      De GeurenTuin biedt naast de Federico Mahora lichaamsverzorgingslijnen ook een Shampoobars Collectie aan.