FAQ


IS PARFUM VAN FEDERICO MAHORA NAMAAK OF VERDUND?

Nee, parfums van Federico Mahora zeker zijn niet namaak of verdund want dat is strafbaar. FM Parfums doen beslist niet onder voor geuren van andere parfumfabrikanten. De geuren bevatten zelfs meer parfumolie waardoor ze minder snel vervliegen.

Het verschil zit in de verpakking, marketing, levering en de prijs. FM parfums hebben dezelfde geurconcentraten als parfums van bekende merken, maar FM maakt zijn eigen creaties. Doordat Federico Mahora geen reclame maakt, eenvoudige flesjes gebruikt, de parfums nummers geeft en samenwerkt met business partners, is het prijsverschil te verklaren met designer parfums.

Federico Mahora beschikt over verschillende parfumlijnen, waarbij de hoeveelheid geurconcentraat en de verpakking van elkaar verschillen.  GEVEN JULLIE OOK PARTY'S OF DEMO-AVONDEN?

Jazeker! We volgen hierbij de COVID-19 maatregelen. Op deze manier kun je de producten zelf ruiken en ervaren. We hebben meer dan 200 parfumsamples, natuurlijk voorzien van de nodige achtergrondinformatie. Op dit moment is het mogelijk een demo-avond of -party te boeken. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

IS HET MOGELIJK DE GEUREN TE RUIKEN VOORAFGAAND AAN EEN BESTELLING? 

Natuurlijk. Zo weet je zeker dat wat je koopt ook echt bij je past. Je kunt besluiten om enkele parfumsamples te bestellen of je kunt met een groep een afspraak inplannen voor een demo-middag of -avond.

WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Betaling vindt bij bestelling via de website plaats via Mollie, Stripe, Tikkie of per factuur. Na ontvangst van je betaling, word je bestelling gereed gemaakt. Bij een demo-avond, op een markt of afhalen van je bestelling kan betaald worden met behulp van Tikkie, Pin of contant. 

IS HET MOGELIJK EEN CADEAUKAART TE BESTELLEN?

Jazeker. Combineer de geldbedragen en wij maken hier een mooie cadeaukaart van. Heb je liever meerdere kaarten? Geef dat aan bij opmerkingen in de winkelwagen.