BLOG

Ontwikkelingen

Gek eigenlijk, toen ik begon als business partner bij FM (Federico Mahora) had ik NOOIT kunnen bedenken dat ik nu een echt eigen bedrijf zou hebben. Een bedrijf waar ik continu op zoek ga naar nieuwe ideeën en producten.

Lees meer »

Hoe zit het met...

De afgelopen jaren wasten en verzorgden we ons lichaam met allerlei verzorgingsproducten zonder ons druk te maken over de ingrediënten van deze verzorgingsproducten. Dát is tegenwoordig wel anders. In reclames vliegen termen als parabenen, sulfaten, sls en siliconen je om de oren. En dan met name wanneer het níet in een product zit. En ik moet eerlijk bekennen dat ik me daar ook schuldig aan maak, omdat ik transparant wil zijn in wat voor soort verzorgingsproducten De GeurenTuin aanbied. Verzorgingsproducten zonder schadelijke ingrediënten.

Lees meer »

Geurverspreiders

Geurverspreiders zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt oliebranders, geurstokjes, geurstenen, diffusers en zo kan ik nog wel even doorgaan. Geurverspreiders zorgen voor een gelijkmatige verspreiding van een geur door een kamer of ruimte. Daarnaast bevochtigen bepaalde soorten geurverspreiders ook de lucht en kunnen ze je stemming beïnvloeden. Meer weten? Lees dan snel verder.

Lees meer »

De zomer in je bol (of op je huid?)

Heerlijk, het is weer zomer! Lange dagen, de zon op je huid, leuke dingen doen en (meer) tijd voor vrienden en familie. Uhm nou, de zon op je huid?!? Eerlijk gezegd is de zomer van 2023 tot nog toe vooral nat. Maar ondanks die natheid wil ik het toch graag hebben over de effecten van de zon. Je hebt tenslotte maar 1 huid en daar moet je je hele leven mee doen. Dus een beetje zuinig zijn op je huid, is slim. 

Lees meer »

Wat doet geur met je?

Ken je dat? Je loopt over straat en ineens ruik je een geur waarbij je direct weer staat op je vakantiebestemming van afgelopen jaar: Bij dat kruidenkraampje op de markt, aan de koffie in dat kleine tentje op de hoek of op die camping te midden van de lavendelvelden.  

Lees meer »

Lottea

Met heel veel trots verwelkomen wij Lottea als nieuw merk in ons assortiment. Lottea is thee met net dat beetje extra wat thee zo speciaal kan maken. Alle thee van Lottea is met zorg samengesteld en heeft zijn eigen unieke smaak met een al even unieke naam. Lottea thee is niet zomaar thee, maar thee met een verhaal, een boodschap. Ze zijn zo samengesteld dat ze uitstekend passen bij gelegenheden, bij momenten uit het leven.

Lees meer »

Moederdag

Binnenkort is het weer zo ver, 14 mei 2023 is het Moederdag. Tijd om op zoek te gaan naar dat ene cadeautje of die mooie creatie te maken zodat je je moeder kunt laten weten hoe belangrijk ze voor je is. Maar hoe is de “Moderne Moederdag” eigenlijk ontstaan?

Lees meer »

“Blood of the gods”

Aloë Vera staat bekend om zijn vele goede eigenschappen. Neem bijvoorbeeld het verkoelend effect dat de gel, verkregen uit zijn bladeren, heeft op onze huid bij zonnebrand. Maar Aloë Vera heeft nog veel meer positieve eigenschappen. Meer weten? Lees vooral door.

Lees meer »

Is parfum al 5100 jaar oud?

Al in de prehistorie werden hout en hars verbrand om zo het eten lekkerder te maken. Parfum kenden ze toen echter nog niet. Het allereerste parfum werd ongeveer 5100 jaar geleden gemaakt. Op welke locatie deze parfums als eerste 'gecreëerd' werden, daarover bestaat enige discussie. Men gaat er nu vanuit dat de Mesopotamiërs en de oude Egyptenaren de eerste mensen waren die een vorm van parfum gebruikten. 

Lees meer »

Winter en Je Huid

Oh wat kan ik daar toch heerlijk van genieten. Sneeuw en vorst in Nederland! De ijslaag op de takken, de afdrukken van dierenpootjes in de sneeuw, de frisse lucht in je neus en op je wangen, de krakende sneeuw onder je sneeuwschoenen bij elke stap. En natuurlijk levert het in combinatie met een heldere lucht en een zonnetje de prachtigste beelden op die ik dan vervolgens weer vast kan leggen met een fotocamera.

Lees meer »

Heilzame Honing

Er is heel veel te vertellen over de positieve krachten van honing. Maar laten we bij het begin beginnen. Waar komt honing vandaan? Door wie wordt het gemaakt en welke honing kun je het beste kopen?

Lees meer »

Veranderingen

Ik weet het. Zo lang ben ik nog niet bezig met mijn bedrijf en toch.. Toch ben ik alweer druk bezig met enkele veranderingen. En als ik dat zo opschrijf besef ik me dat sommige veranderingen ook vanzelf zijn gegaan. Sprak ik bijvoorbeeld begin vorig jaar nog van ‘mijn bedrijfje’, vandaag de dag heb ik het gewoon over ‘Mijn bedrijf’. Want ja, dat is het toch wel aan het worden. Een echt bedrijf, met een visie, mijn visie. 😊

Lees meer »