BADKAMER ACCESSOIRES

Naast deze Shampoo Bar Accessoires biedt De GeurenTuin ook Body BarsBody Oil Bars, Scrub BarsShampoo Bars, Conditioner Bars en nog veel meer aan.  AANVULLENDE INFORMATIE

Wil jij meer informatie over onze Bars? Kijk dan bij onze Shampoo Bars Collectie, Plasticvrij Douchen of Vegan & Cruelty Free.


WAAROM EEN SHAMPOO BAR ACCESSOIRE NUTTIG IS

Verschillen tussen de Shampoo Bar Accessoires

Er zijn verschillende soorten accessoires beschikbaar voor Shampoo Bars. Deze accessoires zijn meestal gemaakt van bamboe, jute, hout of roestvrij staal en zijn ontworpen om je Shampoo Bar op zijn plaats te houden. Dit zorgt ervoor dat de Bar goed kan drogen tussen gebruik door en voorkomt dat de Bar wegspoelt of wegrolt.

  • Een van de meest bekende accessoires is het zeepschaaltje. Dit is een klein schaaltje waarop je de Shampoo Bar kunt plaatsen wanneer je deze niet gebruikt. Het schaaltje zorgt ervoor dat de Shampoo Bar droog blijft en niet smelt, waardoor je langer van je Shampoo Bar kunt genieten.
  • Een andere optie is het gebruik van opbergzakjes voor Shampoo Bars. Deze zakjes zijn gemaakt van katoen of jute en zijn ontworpen om je Shampoo Bar in op te bergen wanneer je onderweg bent. Ze zijn ook handig om te gebruiken in de douche, omdat ze helpen om de Shampoo Bar op één plek te houden, hem goed te laten uitdruppen en te voorkomen dat deze wegspoelt. Daarnaast is het fijn dat wanneer je Bar breekt, je de stukjes in het zakje kunt doen en je dan kunt wassen met het zakje. Geen zeepstukjes door het putje die wegspoelen én geen gedoe met kleine stukjes zeep in je hand die alle kanten opschieten.
  • Als je meerdere Bars hebt, zoals bijvoorbeeld een Body-, Shampoo- of Conditioner Bar, kun je overwegen om een Shampoo Bar Organizer of Zeepplankje aan te schaffen. Deze Organizers en zeepplankjes kunnen tot wel drie Bars bevatten. Ze zijn ontworpen om je Shampoo Bars netjes op te bergen en maken het gemakkelijk om ze allemaal op één plek te bewaren.
  • Daarnaast is er ook een Shampoo Bars bewaarblikje verkrijgbaar. Dit blikje is ideaal voor het bewaren van één Shampoo Bar en zorgt ervoor dat deze veilig opgeborgen blijft. Handig ook om je Bar in mee te nemen als je op vakantie gaat!
  • Een laatste accessoire is de Konjac spons. Dit is een natuurlijke spons die zacht is voor de huid en helpt bij het reinigen van het haar. Door de spons te gebruiken in combinatie met de Shampoo- of Body Bar, creëer je een rijk schuim en wordt het lichaam en het haar grondig gereinigd.

Kortom, er zijn diverse accessoires beschikbaar om het gebruik van Shampoo Bars nog gemakkelijker en leuker te maken. Het juiste accessoire kan helpen om je Shampoo Bar langer mee te laten gaan en het gebruik ervan nog gemakkelijker te maken.