FEDERICO MAHORA PARFUMLIJNEN EN GEURFAMILIES De keuze voor een parfum is persoonlijk en hangt af van je voorkeur voor fris, bloemig, fruitig, houtig, mossig of kruidig. Daarnaast beschikt Federico Mahora Parfum over vijf verschillende parfumlijnen. De geurfamilies en parfumlijnen worden hieronder toegelicht.


Voel je speciaal bij gebruik van onze parfums.

PARFUMLIJNEN

De GeurenTuin biedt Federico Mahora parfum aan voor zowel dames als heren. Flesjes met een wit etiket zijn voor Federico Mahora dames parfums, flesjes met een zwart etiket Federico Mahora heren parfums. Goudkleurige etiketten behoren tot de uniseks lijn.

Federico Mahora Parfum beschikt over vijf parfumlijnen. In de tabel wordt een overzicht gegeven van de verschillende parfumlijnen. 

Parfumlijn Prijs Beschrijving Hoeveelheid
Pure Parfum € 28,50 De klassieke variant van Federico Mahora. Heerlijke geuren met 20 % geurconcentraat in een basic verpakking. Verkrijgbaar als heren parfums en dames parfums. Verkrijgbaar in 50 ml.
Pheromone Parfum € 33,50 Feromonen zijn geurloze stoffen die aan onze pure parfum worden toegevoegd om hun stimulerende effect te versterken; ze zijn het geheime wapen, met als missie de aantrekkelijkheid en het zelfvertrouwen te vergroten. Verkrijgbaar als heren parfums en dames parfums en het geurconcentraat is 20%. Verkrijgbaar in 50 ml.
Intens Parfum € 33,50 Intense geuren met 30% geurconcentraat voor een krachtige, langdurige geursensatie. Verkrijgbaar als heren parfums en dames parfums. Verkrijgbaar in 50 ml.
Pure Royal Parfum € 37,50 en € 28,50 Luxer verpakte geuren met 20% geurconcentraat. Verkrijgbaar in heren parfum, dames parfum en uniseks parfum. Verkrijgbaar in 50 ml en 15 ml.
Utique Parfum € 99,95 en € 34,95 De meest luxe Federico Mahora lijn met perfect samengestelde geuren. Het geurconcentraat van deze lijn is 20%. Enkel verkrijgbaar als dames parfums. Verkrijgbaar in 50 ml en 15 ml.

Wanneer kies ik voor een Pure of Intens parfum? 

Niet elk parfum ruikt bij ieder persoon hetzelfde. Bij sommige mensen blijft geen enkele geur hangen terwijl bij anderen na 1 keer sprayen de geur de gehele dag blijft hangen. Het verschil hangt af van het huidtype van de persoon die het parfum draagt. Wanneer je gewend bent dat een eau de parfum goed aanwezig blijft gedurende dag, maar je ervaart dit bij onze Pure varianten niet, kijk dan eens naar de Intense variant.

Daarentegen moet je juist uitkijken met de Intense als je houdt van een meer subtiele geur. De Intense kan dan te overheersend voor je zijn. Kies in dat geval voor de Pure Parfum variant. 


GEURFAMILIES

Bloemen ~ Sensueel en romantisch

Dit is de grootste en meest diverse geurfamilie. Bloemen creëren
frisse, etherische en delicate geuren die elke vrouw laat genieten. Het romantisch karakter van deze parfums is speciaal gemaakt om de vrouwelijke sensualiteit te benadrukken.

Chypre ~ Sensueel en verleidelijk

Deze geurfamilie wordt gedomineerd door gedurfde, sterkere en stijlvolle composities. Houtachtige en kruidachtige aardtonen geven een sensueel aroma dat de aandacht trekt en zelfvertrouwen uitstraalt.

Citrus ~ Vrolijk en energiek

Citrusvruchten geven een verfrissende en energieke geursensatie.
De Citrus geurfamilie benadrukt vrolijkheid, licht en brengt je bovendien in een goed humeur. Heerlijk in de zomer of als je van frissere geuren houdt.

Fougere ~ Verleidelijk en klassiek

Een intrigerende geurfamilie gedomineerd door bos, gras en kruidenakkoorden. Deze Franse naam betekent varen. Gecreëerd voor mannen die klassiekers waarderen. Deze composities leggen de nadruk op professionaliteit en een volwassen stijl.

Hout ~ Verfijnd en stijlvol

Warme en diepe houtnoten creëren een elegante en sterke geurfamilie. Ze werden vaak al in de oudheid gebruikt om parfums te maken. Ze onderscheiden zich door een krachtig, natuurlijk aroma en drukken zich sterk uit.

Orientaals ~ Sterk en ongetemd

Geuren geassocieerd met landen van het Verre Oosten doen denken aan exotische reizen, mysterieuze plaatsen en intrigerende situaties. Dit zijn composities met warme en exotische tonen. Deze geurfamilie kan zowel zoete als rokerige tonen bevatten. Ze zijn perfect voor herfst- en winterdagen en speciale gelegenheden.


WAT MAAKT PARFUM VAN FEDERICO MAHORA UNIEK? 

De GeurenTuin heeft een ruim assortiment Heren en Dames parfums van Federico Mahora.

Het merk Federico Mahora

Frederico Mahora (FM) is een internationaal merk opgericht in 2004. De kernwaarden van het merk zijn hoge kwaliteitsproducten verkopen voor een aantrekkelijke prijs. FM koopt parfumconcentraten van het bedrijf Drom in München waar 80 % van de wereldmerken zijn geuren inkoopt. Het doet dus qua kwaliteit absoluut niet onder voor de duurdere merken.

Federico Mahora Parfums zijn krachtiger en behouden hun geur langer.

Wat FM parfums uniek maakt is dat minder water en alcohol bevatten, waardoor ze sterker zijn en de geur langer blijft hangen. De damesparfums bestaan uit 20-30% en de herenparfums uit 16-24% concentraat parfumolie. Door deze hoge percentages mag FM zijn parfums echt ‘parfum’ noemen.