FACE BARS DE NIEUWSTE TRENDS IN BARS

Een stuk ‘zeep’ gebruiken in plaats van een vloeistof: beter voor het milieu én je huid

Bars zijn tegenwoordig steeds populairder aan het worden. Binnen de Shampoo Bars Collectie kun je terecht voor allerlei soorten producten die duurzamer en natuurlijker zijn dan de standaard producten die je in de supermarkt vindt. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de impact die hun keuzes hebben op het milieu en willen daarom producten gebruiken die hier rekening mee houden. Dit geldt ook voor de cosmetica-industrie en dus voor het ontwikkelen van de verschillende Bars.

 

Een voorbeeld van een Bar die inspeelt op deze trend (buiten de al iets bekendere Body- en Shampoo Bars) is de Face Bar. Deze Bars bevatten natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, Sheabutter en Kokosolie die de huid verzorgen en hydrateren zonder schadelijke chemicaliën. Ook Haarmasker Bars en Shaving Bars worden steeds vaker gemaakt van biologische ingrediënten om zo een duurzaam alternatief te bieden voor traditionele producten.

 

Kortom, duurzame en biologische ingrediënten zijn een belangrijke trend binnen de Bars industrie. Of je nu op zoek bent naar een gezichtsreiniger, haarmasker, scheerzeep of deodorant, er is altijd wel een alternatief te vinden die past bij jouw wensen en bijdraagt aan een duurzamere wereld.