OVER DE GEURENTUIN


De Oprichtster en eigenaresse van De GeurenTuin, Ine Zeedzen Scheffers.

Van een abonnement op een parfumblad in mijn tienerjaren tot het sparen van miniatuurflesjes parfum, van kinds af aan hield ik al van geur. Dat is altijd zo gebleven, en wat is nu mooier dan dagelijks te mogen werken met de heerlijkste geuren!

Zelf ben ik al jaren een groot fan van Federico Mahora parfums en ik wilde deze parfums het liefst de hele dag om me heen hebben. Ik wilde mijn ervaring met dit fantastische merk delen! Toen ik onlangs de kans kreeg om te starten als business partner van Federico Mahora heb ik geen seconde getwijfeld. Mijn liefde voor geuren in combinatie met mijn liefde voor de natuur heeft de GeurenTuin doen ontstaan.

De liefde voor de natuur en het overschot aan plastic in onze wereld heeft gezorgd dat recentelijk de Shampoo Bars van Shampoobars.nl onderdeel uitmaken van ons assortiment. Plasticvrij douchen met de heerlijkste geursensaties, dat past helemaal bij De GeurenTuin.

De GeurenTuin wil je graag de heerlijkste geuren laten beleven en een fijne winkelervaring geven. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ik help klanten graag met het vinden van de geur die bij hun persoonlijkheid past en ik kan je daarin goed adviseren.

Ontdek het zelf!

Liefs

Ine