SHAMPOO BARS

Naast al deze heerlijke Shampoo Bars hebben we ook Body Bars, Body Oil BarsConditioner Bars, Scrub BarsAccessoires en nog veel meer.


Wat is een Shampoo Bar?

Een Shampoo Bar (ook wel bekend als haarzeep) is eigenlijk hetzelfde als een reguliere shampoo. Het enige verschil is dat reguliere shampoo voor ongeveer 80% uit water bestaat, waardoor het vloeibaar is. Een reguliere shampoo zit daarnaast vaak verpakt in een plastic potje, tube of fles. En van plastic hebben we in de huidige wereld al genoeg. Daarom is het belangrijk dat we minder plastic gaan gebruiken, bijvoorbeeld door onze badkamer plasticvrij te maken.  Een Shampoo Bar is shampoo in een vaste vorm, waardoor weinig verpakkingsmateriaal nodig is (een gerecycled papieren doosje is voldoende) en je erg veel plastic bespaard. Omdat een Shampoo Bar geen vloeistof bevat is het de ideale reisgenoot en mag je het gewoon meenemen in je handbagage.

Hoe gebruik je een Shampoo Bar?

  1. Zorg dat je handen nat zijn.
  2. Wrijf de Shampoo Bar tussen je handen. Je kan ook rechtstreeks met de Shampoo Bar over je natte haar wrijven
  3. Masseer het schuim zorgvuldig door je haren.
  4. Spoel de shampoo uit je haren.
  5. Bewaar de Shampoo Bar op een droge plek.

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het is eigenlijk erg simpel. Omdat onze Shampoo Bars veel voedende oliën bevatten, is het voor veel mensen niet nodig om hiernaast nog gebruik te maken van een conditioner. Heb jij snel droog en/of pluizig haar? Dan raden wij het aan om wél een conditioner te gebruiken. Bekijk ons assortiment met Conditioner Bars.

Hoe bewaar je een Shampoo Bar?

Als je klaar bent met het wassen van je haar is het belangrijk dat de Shampoo Bar de kans krijgt om goed te drogen, zo zal hij langer meegaan. Wij bieden verschillende accessoires aan om jouw Shampoo Bar te bewaren, bijvoorbeeld een bamboe zeepschaaltje, het Shampoo Bars waszakje en een zeepplankje waar maar liefst drie producten tegelijk op kunnen drogen.


AANVULLENDE INFORMATIE

Wil jij meer informatie over onze Bars? Kijk dan bij onze Shampoo Bars Collectie, Plasticvrij Douchen of Vegan & Cruelty Free.