Veranderingen

Gepubliceerd op 7 december 2022 om 15:00

Ik weet het. Zo lang ben ik nog niet bezig met mijn bedrijf en toch.. Toch ben ik alweer druk bezig met enkele veranderingen. En als ik dat zo opschrijf besef ik me dat sommige veranderingen ook vanzelf zijn gegaan. Sprak ik bijvoorbeeld begin vorig jaar nog van ‘mijn bedrijfje’, vandaag de dag heb ik het gewoon over ‘Mijn bedrijf’. Want ja, dat is het toch wel aan het worden. Een echt bedrijf, met een visie, mijn visie. 😊


Mijn Visie

Strand vervuilt met een plastic fles

En die visie is nog steeds in ontwikkeling. Maar hoe langer De GeurenTuin bestaat, hoe duidelijker ik voor mezelf krijg wat ik wil bereiken met mijn bedrijf, wat ik belangrijk vind als ondernemer, als mens en als persoon met een passie voor geur. Zo is het de afgelopen periode steeds belangrijker voor me geworden dat ik echt wat bij wil dragen aan een betere wereld. Een wereld met minder vervuiling, minder afvalstoffen, minder verspilling, minder plastic. En dat betekent voor mij als oprichtster en eigenaresse van De GeurenTuin dat ik vanaf nu bewustere keuzes wil maken aangaande het assortiment dat ik aanbied.

Een betere wereld begint bij jezelf.

Gevolgen 

Mijn visie heeft als resultaat dat het assortiment van De GeurenTuin in de toekomst gaat veranderen. Minder duurzame producten zullen verdwijnen, meer natuurlijke producten zullen daarvoor in de plaats komen. Welke producten dit zullen zijn? Ja, dat houd ik nog even geheim, want niets is nog zeker. Daarnaast zal dit ook voor mij persoonlijk enige investering kosten, wat betreft financiering alsook qua tijd. Want als ik iets nieuws doe, dan wil ik dat goed doen. Zodat ik jullie, als mijn klanten, ook in de toekomst het juiste advies kan blijven geven. En dus ga ik mijn horizon verbreden en mijn kennis uitbreiden.

Liefs Ine

"To Be Continued…"

Bloemen in glazen flessen

Wat vond je van deze blog? Laat het me weten in de comments.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.