Assortiment uitbreiding

Gepubliceerd op 12 januari 2024 om 15:00

Al van jongs af aan merk ik dat ik rustig word als ik terug ga naar de basis, terug ga naar mezelf. Zoals ik een blog of 2 terug ook al benoemde (zie blog "Ontwikkelingen"), is het voor mij belangrijk om me met enige regelmaat terug te trekken in de natuur. De stilte van mijn omgeving in laten werken op mezelf, me bewust te zijn van elke stap die ik zet. En eerlijk is eerlijk, ik maak daar sinds ik een druk gezin heb, steeds minder vaak tijd voor vrij. Wel merk ik dat ik, ook met het oog op het milieubewust zijn en de toekomst, me steeds bewuster ben van de impact die wij als mensen hebben op de planeet aarde. En dan heb ik het niet alleen maar over de toenemende berg plastic, verspilling en de uitstootgassen (zie blog “Veranderingen”).


ETHERISCHE OLIËN

Ik vind het belangrijk om meer gebruik te maken van producten geproduceerd door Moeder Aarde. Een jaar geleden alweer heb ik daar een begin mee gemaakt door het assortiment van De GeurenTuin uit te breiden met diverse natuurzuivere etherische oliën. Inmiddels is dit assortiment langzaam maar zeker uitgebreid tot een assortiment met diverse enkelvoudige oliën, een badzout en diverse blends voor volwassenen en kinderen. En ook het assortiment geurverspreiders is het laatst jaar flink uitgebreid.

EDELSTENEN EN KRISTALLEN

Door gebruik te maken van etherische oliën en me daarin te verdiepen, kwam ik regelmatig in contact met edelstenen en kristallen. En tot voor kort, vond ik dat vooral spannend. Al weet ik eerlijk gezegd niet of ‘spannend’ wel volledig de lading dekt. Misschien is ‘eng’ een betere term. Anyway, waar het op neer komt, is dat ik voor mijn gevoel echt een drempel over moest om edelstenen en kristallen te gaan verkopen.

Waarom?

Omdat ik, wanneer ik besluit iets te gaan aanbieden, graag weet waar ik het over heb. En dus, wanneer ik zou beslissen edelstenen en kristallen aan te gaan bieden, dan zou ik daar meer van willen weten. En niet gewoon een beetje algemene informatie. Nee, dan wil ik gewoon alles weten! Dan wil ik zoveel weten, dat wanneer iemand me om raad vraagt, ik een antwoord kan geven dat getuigt van wijsheid en kennis. Ik had toch een beetje de angst dat ik dat niet zou kunnen ofzo? Nu snap ik ook wel, dat ik niet direct zo edelsteen-wijs kan zijn als mensen die zich al jaren in verdiepen, maar liefst zou ik dat wel willen. 

Wel een Master kunnen halen, maar hierover twijfelen

Op het moment dat ik me bewust werd van het feit dat ik voor niks 'moeilijk' aan het doen was, besloot ik de stap te zetten. Ik ben me gaan verdiepen in de werking en betekenis van enkele edelstenen en kristallen (Je moet ergens beginnen). Inmiddels staan de eerste armbanden online, inclusief achtergrondinformatie over reinigen, opladen en het gebruik van je edelstenen en kristallen.

MEER

Zoals het wel vaker gaat bij mij; Nu ik eenmaal de stap heb gezet naar de edelstenen en kristallen, wil ik alleen maar meer. Naar meer soorten edelstenen, kristallen en misschien ook naar andere sieraden. Al moet ik daar wel oppassen, want ik ben wat dat betreft echt een ekstertje. Alles wat blinkt, trekt mijn aandacht. Binnen de kortste keren heb ik een volledige sieradencollectie toegevoegd aan mijn De GeurenTuin assortiment. En ik ben niet zeker of dat past binnen het concept van De GeurenTuin-website. 

Naast de edelstenen en kristallen wil ik het Spiritueel-/Tuin assortiment van De GeurenTuin ook aan gaan vullen met dromenvangers, zonnevangers en misschien ook wel windvangers (die met die mooie bamboe klanken, ik heb er zelf al jaren 1 in de achtertuin hangen en word daar heerlijk rustig van.). Of wie weet wat anders leuks... 😍

Maar daar gaan we het nu niet over hebben. Wie weet in een volgende Blog. 😊.

Liefs van mij

Ine

Grote roze dromenvanger

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.